Çok teşekkürler hocam tam istediğim gibi (y)Bu link gizlenmiştir, görmek için Giriş yap veya üye ol.
Daha öncesinden kullanmıştım gayet stabil çalışmaktaÇok teşekkürler hocam tam istediğim gibi (y)
kurulumda hata yapmış olmalısın, bunun için ekstra şeyler gereklidir vds falanEkli dosyayı görüntüle 140
Yalnız şu ekranda kalıyor. Ek ayar vs yapmak gerekir mi?
Aynen Web Oyunları İçin Vds Şartkurulumda hata yapmış olmalısın, bunun için ekstra şeyler gereklidir vds falan
bu oyun dosyasıdır, oyunu stabil şekilde çalıştırmak istiyorsan bir vds alman gereklidir.Sanırım bu sadece tasarım dosyası, hiçbir fonksiyon, config dosyası yok.
Teşekkürler hocam. Bende php script gibi hostinge yükleyince çalışır sandım vds falan istiyorsa hiç masrafa girmeye gerek yokbu oyun dosyasıdır, oyunu stabil şekilde çalıştırmak istiyorsan bir vds alman gereklidir.
Bu link gizlenmiştir, görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bu link gizlenmiştir, görmek için Giriş yap veya üye ol.
bu videolar sana yardımcı olacaktır
online her oyun vds ister Minecraft, mta san andreas gibi oyunlar da dahilTeşekkürler hocam. Bende php script gibi hostinge yükleyince çalışır sandım vds falan istiyorsa hiç masrafa girmeye gerek yok![]()
Bu link gizlenmiştir, görmek için Giriş yap veya üye ol.üzerinden 12 aylık VDS alabilirsin ücretsizdir.
vds nedirAynen Web Oyunları İçin Vds Şart
katılıyorum :=)4v5 agario takımı kuralım![]()
vds nedir
çok pahalı ya normal hosta çalışmaz mı ?Bu link gizlenmiştir, görmek için Giriş yap veya üye ol.
Hayırçok pahalı ya normal hosta çalışmaz mı ?