Bu link gizlenmiştir, görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Google üzerinden ; Bitmine v2.0- Advanced Bitcoin Mining Platform nulled aratırsan bulursunBu link gizlenmiştir, görmek için Giriş yap veya üye ol.
hocam hepsi bozukGoogle üzerinden ; Bitmine v2.0- Advanced Bitcoin Mining Platform nulled aratırsan bulursun
Bozuk değildir, sen kuramamışsınıdr daha öncesinde ben bu scripti kurmuştumhocam hepsi bozuk
yok linkler bozukBozuk değildir, sen kuramamışsınıdr daha öncesinde ben bu scripti kurmuştum
yok linkler bozuk
Hocam Aradım Bu Safyada Girdim şifre BulamadımAraştırmacı olsan 100 sayfa bulursun ama sen işin ucuz yoluna yani beleşine gidiyon ben 1 konu acayım biri benım yerıme bulsun eklesin ben indireyim kuramazsam sıler atarım hesabındaysan artık orasınıda bilemem..
Buyur
![]()
Download Bitmine & Advanced Bitcoin Mining Platform
Değişiklik
Bitmine güncellemesini edinmek için en son denetleyici dosyalarımızı indirin, core / app / http / dizinine açın ve denetleyici klasörünü silin.
Bu link gizlenmiştir, görmek için Giriş yap veya üye ol.
Favicon sorunu düzeltildi
Hesabınızı yükseltin
2fa güvenlik
Madencilik bonusu
Kullanıcı kontrol paneli kullanıcı arabirimi düzeltmeleri
Paypal, şerit, moda ödeme, mükemmel para tamsayıları
BITMINE, Laravel Framework ile yapılmış bir Bitcoin Madencilik PHP Betiğidir. Güzel, hızlı, güvenli ve güçlü olacak şekilde üretildi. Bitmine, otomatik para yatırma (block.io, coinpayment, blockchain, coingate), cronjob olmadan otomatik madencilik, bitcoin paylaşma, tavsiye bonusu ve daha fazlası gibi minimum bankacılık özellikleriyle birlikte gelir. Sistemimizi teknik bilgi gerektirmeden 5 dakika içinde kurmak kolaydır.
User features
Cross browser optimised design
Easy Signup/login
Secure dashboard
Sharing bitcoin
Bitcoin mining
Multiple deposit methods
Account setting
Withdrawal
Kyc verification
Transfer pin
more…
Admin features
Blog management
Faq management
Webpages management
Interface control
Social links
Privacy policy
Terms & conditions
Mining management
Withdrawal management
Email settings
SMS settings
Basic settings
Transfer & referral management
Deposit management
more…
PHP >= 7.0
OpenSSL PHP Extension
PDO PHP Extension
Mbstring PHP Extension
Tokenizer PHP Extension
GMP PHP Extension
XML PHP Extension
file_get_contents enabled
file_put_contents enabled
Script Comes With:
Excellent support with a fast response rate.
Fix any bugs or broken content.
Help get you setup and installed!
Secure Database that uses prepared statements so no SQL Injection!
Protects against CSRF attacks!
HTML Filter to protect against XSS attacks!
Built using the latest Strong LARAVEL Framework.
Passwords are encrypted By bcrypt encryption.
You should need GMP Extension to run it.
Demo
Frontend:Bu link gizlenmiştir, görmek için Giriş yap veya üye ol.
Admin Access:Bu link gizlenmiştir, görmek için Giriş yap veya üye ol.
Admin Login: Username: admin || Password: 1234
User Access:Bu link gizlenmiştir, görmek için Giriş yap veya üye ol.
User Login: Email: user@test.com || Password: junejune
Not:
WordPress Temaları, WordPress Eklentileri, Şablonlar PHP Scripts gibi yeni içerikleri her gün güncelliyoruz, ancak bu öğeleri asla ticari bir web sitesinde kullanmamanız gerektiğini unutmayın. Burada yalnızca geliştirme testi amacıyla yayınlanan tüm içerikler. Herhangi bir hasardan sorumlu değiliz, kendi RISK'ınızda kullanın Orijinal Geliştirici web sitesinden Bitmine Advanced Bitcoin Mining Platform satın almanızı şiddetle tavsiye ederiz Teşekkür ederiz
Demo :Bu link gizlenmiştir, görmek için Giriş yap veya üye ol.
Download :Bu link gizlenmiştir, görmek için Giriş yap veya üye ol.
şifreyi kırayım da vereyim sanaHocam Aradım Bu Safyada Girdim şifre Bulamadım
teşekkür ederimPassword: junejune
şifre yanlışşifreyi kırayım da vereyim sanaonuda yapak bari
![]()
gece arşive bakacağım, varsa konuya link eklerim.Arkadaşlar bu Scripti 1 haftadır arıyorum. Her yerde aradım ama halen bulamadım. Kırık olmayan linki mevcut olan bir arkadaş varsa yardımcı olabilir mi?
Teşekkür Ederim. Umarım vardır. Haberini bekliyorum.gece arşive bakacağım, varsa konuya link eklerim.
@sametgunduz Selam Hocam,Arkadaşlar arşivlerinize bir baksanız kimse bulamadı mı? Hala arıyorum sağlam link yok!!!
İlgin için çok teşekkür ederim. Fakat ben Bitmine & Advanced Bitcoin Mining Platform scriptini arıyorum. Bende hala bulamadım.@sametgunduz Selam Hocam,
Senin için ufak bir araştırma yaptım ve 2 adet farklı scripte ulaştım. Senin istediğin script için araştırma yapmaya devam ediyorum. Fakat aşağıya iki tane link bırakacağım. Eğer bunlardan birini kullanmayı düşünürsen dosyaları upload edip virüs total ile linkleri paylaşacağım.
BTC1 :Bu link gizlenmiştir, görmek için Giriş yap veya üye ol.
BTC2 :Bu link gizlenmiştir, görmek için Giriş yap veya üye ol.
Çok beğendim linklerini yorumun altına veya pm den bana iletir misiniz?@sametgunduz Selam Hocam,
Senin için ufak bir araştırma yaptım ve 2 adet farklı scripte ulaştım. Senin istediğin script için araştırma yapmaya devam ediyorum. Fakat aşağıya iki tane link bırakacağım. Eğer bunlardan birini kullanmayı düşünürsen dosyaları upload edip virüs total ile linkleri paylaşacağım.
BTC1 :Bu link gizlenmiştir, görmek için Giriş yap veya üye ol.
BTC2 :Bu link gizlenmiştir, görmek için Giriş yap veya üye ol.