webabisi
Founder
Merhabalar, İnstagram düşüş yaşanmayan takipçi alımı yapacağım.
Fiyat listenizi belirtirseniz sevinirim.
hocam siz telegram takipçi satıyormusunuzMerhabalar, İnstagram düşüş yaşanmayan takipçi alımı yapacağım.
evethocam siz telegram takipçi satıyormusunuz
1 k 2 tl demiştiniz varsa almak isterim
Telegram Açık Kanal Üyeleri Güncel Fiyat 11 TL1 k 2 tl demiştiniz varsa almak isterim
Evet +10.000İnstagramda Kaydır özelliğini kullanabilmek için 10K takipçi gerekiyordu değil mi?
10K takipçi ne kadar @zekican1999 liste biraz karışık geldi bana sabit bot olabilir sorun yok.
Düşmeyen tkaipçi yoktur, garantili alsan bile garanti süresinden sonra düşüyor size önerim çekiliş veya türk takipçi alacaksınız mesela 5 mı lazım 8 k alacaksınız 5k ye kadar düşecek benim önerim bu şekildedir.İnstagramda Kaydır özelliğini kullanabilmek için 10K takipçi gerekiyordu değil mi?
10K takipçi ne kadar @zekican1999 liste biraz karışık geldi bana sabit bot olabilir sorun yok.
Botlar öyle birşey yoktur hocam, ben 5 yıldır bu işle uğraşıyorum yaklaşık öyle birşey görmedim bu piyasada dolandırıcı çok hocam botların hepsi silinir garantililerde garanti süresi dolduğunda düşer hepsi. Garanti süreleri 15-30 gün bizdede var bu şekilde yardımcı olabilirim uygun fiyattan.Ya bazı sosyal takipçi satanlar düşmeme garantili sabit bot satıyorlar onu demek istedim.
Yoksa o doğru değil mi?
Sanırsam evet gidiyor sadece 10k da çalışıyor.Peki bu yukarı kaydır özelliği 10K nın altına düşünce tekrar gidiyor mu?![]()