webabisi
Founder
forumda eksik gördüğünüz ne var, ne olsun isterdiniz ?
o üyeler az olduğu için öyle üye sayısı artınca gözükmezeksik değil bir önerim var , çok fazla yetkili var kötü gözüküyor , forumun nufusü az olduğu için
çok saçma bir cevapo üyeler az olduğu için öyle üye sayısı artınca gözükmez
en basitinden virgul forumundan örnek veriyim 13 yöneticisi varçok saçma bir cevap
2 Süper moderatöreksik değil bir önerim var , çok fazla yetkili var kötü gözüküyor , forumun nufusü az olduğu için
virgul dedin forumda 8k üye var günlük en az 100 konu açıyor ve 100 den fazla mesaj atılıyor orayı denetlemek için uygun bir sayı , bizim forumda ise 55 üye var bunu denetlemek için max 2 yetkili yemekte oluren basitinden virgul forumundan bahsedeyim 13 yöneticisi var
Bende onu diyordum işte üye sayısı az ama yakında burada da üye sayısı baya artacak işallahvirgul dedin forumda 8k üye var günlük en az 100 konu açıyor ve 100 den fazla mesaj atılıyor orayı denetlemek için uygun bir sayı , bizim forumda ise 55 üye var bunu denetlemek için max 2 yetkili yemekte olur
Forum bakiyesi için bir sistemimiz yok fakat yakın zamanda bu konuyu tekrar düşünebiliriz. Duruma göre bakiye sistemini aktif ederizBence forum bakiye sistemi gelmesi lazım ve refarns sistemi
üye sayısı artıkça yönetime alım olur )Bende onu diyordum işte üye sayısı az ama yakında burada da üye sayısı baya artacak işallah
Getirdim.Konuları yukarı taşıyabiliyor muyuz yukarı taşı butonu olsa çok iyi olurdu
güzel düşünceniz için teşekkür ederiz @akcaenisMerhabalar
Forum bakiye sisteminde..
Üyelerimiz (Bende Dahil)için
Çeşitli satın alma seçenekleri uygulanabilir mesela..
Çoğumuz webtasarımcı ve bilişim uzmanı
Hosting satışı yapanlarımız Sosyal medya işi ile uğraşanımız çok
Satınalma bölümüne belli bakiyelerle
Örnektir Eleştiri almak için yazmıyorum (1 k İnstagram takipçi al)
(Steam Key)
(1 Aylık Netflix Aboneliği)
Gibi gibi şeyler uygulansa hem foruma katılım konusunda faydası olur hemde forumda konu paylaşımları mesajlaşma ve paylaşımların artmasına yönelik bir çalışma oluşmuş olur..
Mesela 4v5.net için özel bir sunucu kurulup
Smm Panel - Hazır tasarımlar vs. bunun gibi sistemleri belirli bir kitleye ulaşabilmesi ve foruma katkıda olabilmelerini teşvik maksatlı
Forum bakiyesiyle satış işini üstlenilebilir.
Bu hususta gelişimde olan webmaster'lık adımlarını merdivenlerini 1'er 1'er tırmanan arkadaşlarada fayda sağlanmış olur..
nacizane aklıma geleblen önerler bunlardır
takdiri size kalmıştır..
Merhabalar
Forum bakiye sisteminde..
Üyelerimiz (Bende Dahil)için
Çeşitli satın alma seçenekleri uygulanabilir mesela..
Çoğumuz webtasarımcı ve bilişim uzmanı
Hosting satışı yapanlarımız Sosyal medya işi ile uğraşanımız çok
Satınalma bölümüne belli bakiyelerle
Örnektir Eleştiri almak için yazmıyorum (1 k İnstagram takipçi al)
(Steam Key)
(1 Aylık Netflix Aboneliği)
Gibi gibi şeyler uygulansa hem foruma katılım konusunda faydası olur hemde forumda konu paylaşımları mesajlaşma ve paylaşımların artmasına yönelik bir çalışma oluşmuş olur..
Mesela 4v5.net için özel bir sunucu kurulup
Smm Panel - Hazır tasarımlar vs. bunun gibi sistemleri belirli bir kitleye ulaşabilmesi ve foruma katkıda olabilmelerini teşvik maksatlı
Forum bakiyesiyle satış işini üstlenilebilir.
Bu hususta gelişimde olan webmaster'lık adımlarını merdivenlerini 1'er 1'er tırmanan arkadaşlarada fayda sağlanmış olur..
nacizane aklıma geleblen önerler bunlardır
takdiri size kalmıştır..