Neler yeni

Sağlık Bakanı Koca: "Bugünkü vaka sayısı 28.351" (1 Kişi)

[WebAbisi] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gündemdeki Konular & Haberler kategorisinde umutsimsekvip tarafından oluşturulan Sağlık Bakanı Koca: \"Bugünkü vaka sayısı 28.351\" başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 585 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gündemdeki Konular & Haberler
Konu Başlığı Sağlık Bakanı Koca: \"Bugünkü vaka sayısı 28.351\"
Konuyu başlatan umutsimsekvip
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan emre144

umutsimsekvip

Kayıtlı Kullanıcı
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu Toplantısı sonrası an itibariyla açıklamalarda bulunuyor.

Bugünkü hasta sayısının 6 bin 814, toplam vaka sayısınında 28 bin 351 olduğunu açıkladı.

Daha önce pozitif çıkıp semptonları göstermeyenler hasta sayısı içinde gösterilmiyordu. Yarından itibaren onlarda hasta sayısı içinde gösterilecekmiş. Buna göre bugünkü toplam vaka sayısı 28.351.

Rio

Kayıtlı Kullanıcı
smmhizmetleri
Sonumuz Kötü Çinde Yeni Bir Virüs Daha Çaıkmış .

DesignerAtakan

Grafik Designer
Yönetici
grafiktasarimci
Web sitesi
www.Grafikerler.Web.TR
bütün dünya çinle turizm ve gıda ticaretini kesse sıkıntı kalmaz
Bu şekil düşnüyorsun buna bir eleştiri yapma gibi bir düşüncem olamaz ama ben artık buna yani covid-19'a illet diyomki kolay kolay hayatımızdan çıkmayacak bunda bizim 81 ilimizdeki insanlarda dahil tedbiri ele almadıkca kolay kolay bitmez mesefa deniyor kimse uygulamıyor maske takın deniyor sokaklarda kimi takıyor kimi kolunda taşiyor kimi çenesinde geçen haberlere bakayım dedim 1 saat sövdüm inanki sebeb adam karantinada evde izole olması gerek testi pozitif ama sokakda bankda oturuyor polis izole olmanız gerekiyor bitdimi diyor belirtilen süre bitdi heralde cevabı ama nerde adamı apar topar goturuyorlar :D bu şekil oldugu sürece daha cok vaka olur daha cok kronik hastalıgı olupda bu kendini bilmezlerin yuzunden bu kısılere bulasan bu illet sebebiyle ölen olur aşı aşı diyorlar bence oda fos anca gündem değişsin zaten bu acıklanan sayılarada artık itibar etmiyom bence gerçek olan sayıyı söylmiyorlar

emre144

Kayıtlı Kullanıcı
Bu şekil düşnüyorsun buna bir eleştiri yapma gibi bir düşüncem olamaz ama ben artık buna yani covid-19'a illet diyomki kolay kolay hayatımızdan çıkmayacak bunda bizim 81 ilimizdeki insanlarda dahil tedbiri ele almadıkca kolay kolay bitmez mesefa deniyor kimse uygulamıyor maske takın deniyor sokaklarda kimi takıyor kimi kolunda taşiyor kimi çenesinde geçen haberlere bakayım dedim 1 saat sövdüm inanki sebeb adam karantinada evde izole olması gerek testi pozitif ama sokakda bankda oturuyor polis izole olmanız gerekiyor bitdimi diyor belirtilen süre bitdi heralde cevabı ama nerde adamı apar topar goturuyorlar :D bu şekil oldugu sürece daha cok vaka olur daha cok kronik hastalıgı olupda bu kendini bilmezlerin yuzunden bu kısılere bulasan bu illet sebebiyle ölen olur aşı aşı diyorlar bence oda fos anca gündem değişsin zaten bu acıklanan sayılarada artık itibar etmiyom bence gerçek olan sayıyı söylmiyorlar
Katılıyorum ama bence başta bu virüsün kaynağı Çin ile bütün ülkeler turizmi ve ticareti kesselerdi dünyaya yayılmazdı veya en azından fazla yayılmazdı